Blogi

Blog

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

 

Toteutan yksin tai yhteistyössä seminaarien ja tapahtumien videokuvauksia. Esitelmien diojen tallennus on reaaliaikaisesti haasteellista, jos videotykki ei toista kirkkaassa tilassa kuvaa tarkasti. Vaihtoehtona olisi tallentaa ruutukaappausvideo, mutta ohjelma saattaa myös hidastaa koneen toimintaa. Ruudun tallennus tietokoneen ja videotykin välistä on ehkä käytännöllisin vaihtoehto, mutta se tarvitsee toisaalta tarkkaa etukäteissuunnittelua johdotusten vuoksi.

Diat on mahdollista esittää myös upotettuna editointiohjelmaan kuvina ja tämä vaihtoehto on työläin, kun jokainen dia täytyy kohdentaa esityksen oikeaan paikkaan.

Äänen taltiointi täytyy tehdä yleensä kaulusmikrofonilla, jotta puheesta saa selvää.

Suotatoisto on mahdollista toteuttaa myös erilaisilla tekniikoilla esimerkiksi suoraan älypuhelimella tai suoraan youTube verkkoon videokamerasta.

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

Harvinainen formaatti nykyään ja minulla on ollut myös useampia nauhureita aikaisemmin, mutta niistä jokainen on vähitellen mennyt toimimattomaksi. Nyt käytössä on jälleen " uusi laite " ja ilmeisen vähän käytetty. CL-9 malli on betanauhureiden suosituimpia ja laadukkaimpia malleja. Testailu laitteella jatkuu ja tarjoan digitointia ko. formaatille jälleen, kun kuvanlaatu vielä varmistuu hyvällä kasetilla.

Yrityksestä

Kuvaukset ympäri Suomea ja muut palvelut netin ja postin välityksellä. Yritys sijaitsee Keski-Suomessa Lievestuoreella. Yrittäjä Antti Mikkola.

©2018 Mediazoo.fi. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper

Search