Koulutuspalvelut

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Kiinnostaako organisaatiotanne varten yksilöllisesti rakennettu videokoulutus? Tarjoamme erilaisia koulutusvaihtoehtoja videostrategian luontiin, käsikirjoittamiseen, ja myös käytännön toteutukseen esim. mobiilivideoiden kuvaamiseen, haastatteluiden kuvaukseen ja editointiin.

Pyydä tarjous organisaation videokoulutuspäivästä. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. tai 041-4655290

Valmiita kurssisisältöjä on esimerkiksi aiheisiin: Mobiilivideoiden tuottaminen, Videokuvauksen perusteet, Editointi ilmaisohjelmistoilla, Editointi digitoiduille aineistoille sekä video markkinoinnin tehostajana. Aloitin videokuvauksen harrastuksena vuonna 1988, joten tänä vuonna tulee 30 vuotta täyteen harrastuksen ja työn parissa.

Atk-ohjelmistoista pidän kursseja editointikurssien lisäksi esimerkiksi ajatuskarttojen/miellekarttojen hyödyntämisestä. Ohjelmistoina esim. Mind Manager, Xmind tai android-ohjelmistot: Pyydä tarjous.

 

Olen tominut ennen yrittäjyyttä opetustehtävissä ja myös yrittäjänä jatkanut tätä mielenkiintoista työsarkaa. Opetusaihealueita on ollut mm. markkinointiviestinnän eri osa-alueet, video- ja valokuvaus eri teemoilla, atk-koulutukset soveltuvin osin ja uusimpana myös rakentaminen "aloittelijoille" -ajatuksella peruskurssitus talon rakentamista varten. Järjestän kursseja kansalaisopistoille ja myös tilauksesta pienryhmille ja erilaisille organisaatioille. Kysy mahdollisuutta ja tarjousta toivomallenne esitykselle, kurssille tai vastaavalla tietoiskulle. Alueena periaatteessa koko Suomi, kun saan ajankohdan sopimaan matkalle.

 

 

Yrityksestä

Kuvaukset ympäri Suomea ja muut palvelut netin ja postin välityksellä. Yritys sijaitsee Keski-Suomessa Lievestuoreella. Yrittäjä Antti Mikkola.

©2018 Mediazoo.fi. All Rights Reserved. Designed By JoomShaper

Search