Hinta on yhden kasetin digitiointihinta ja se sisältää dvd-levyn. Jos kasetilla on vähän kuvaa, useampi kasetti yhdistetään samalle dvd-levylle.
DV-AVI
Tallennusmuoto:
Huom. kasetit toistetaan Tbc - aikavirhekorjaimen kautta, joka vakauttaa vanhoilla videonauhoilla esiintyvää kuvan aaltoilua. Tavallisissa nauhureissa ei tätä ominaisuutta ole mukana.
Digitoi, editoi ja julkaise muistot yleisöllesi
15
Tallennus dvd-levylle, bluraylle, muistitikulle, kovalevylle  FORMAATIT: VHS, VHS-c, SVHS, SVHS-c, MiniDv, HDV, 8mm, Hi8, D8. Muut erikoisformaatit: kysy lisätietoa. VIdeokasetit digitaalisiksi Siirrä itsekuvatut videofilmit nyt digitaaliseen muotoon DVD:lle tai avi/mp4-tiedostoiksi. Siirron jälkeen voit editoida kuvaa tietokoneella tai katsoa sitä televisiosta. DVD-levylle tehdään menu-valikko. Yhdelle dvd-levylle pakataan 1 - 2 tuntia videokuvaa. Tv-versioksi tallennettaessa hinta sisältää dvd-levyt tai dv-avi tallennus tehdään sinun tyhjälle kovalevyllesi.
Lue palvelun ehdot Youtube: TBC on/off Useat eri formaatit TBC-vertailu kuvana Katso esimerkki Vhs Videokasettien digitointi Puhelin: 041 - 465 5290 - Sähköposti: info@mediazoo.fi
Kasettiformaatti:
Vhs / Svhs 8mm / Hi8 Vhs-c / Svhs-c MiniDv, Hdv, D8, BETA
hinta (sis. dvd-levyt ja alv 24%)
Digitointipalvelut
KYSY TARJOUS / TILAA Tulosta tilauslomake SP-nauha
LP (longplay)-nauha                                kysy tarjous
Toimitusaika: Arviolta n. 3 - 8vrk riippuen digitoitavasta määrästä. Toimituskulut: posti Minimilaskutus 40 euroa. 
Lisätietoa videoista Tallennusmuodoista Kuvanparannus
DVD 12 € 13 € 10 € 14 €
DV-AVI   15 €   16 €   12 €   15 €
MP4 /divx    15 €    16 €    12 €    15 €
Kysy tarjous Digi-etusivu Kaitafilmit Videokasetit Diat Valokuvat Muut www.mediazoo.fi etusivulle